Ny filterbygning

Morud Vandværk har siden foråret 2023 været i gang med opførelse af en ny bygning der huser vores nye lukkede filtre. Disse er i januar 2024 taget i brug og leverer nu vand rent drikkevand til den sydlige del af Morud.

Det har været et langt projekt med en del leverandører og vi kan snart sætte et færdigt punktum på byggeri og installation – kun mindre detaljer og justeringer mangler. Et stort tak til alle leverandører og til vores egen driftsansvarlige Thaya som har stået for at drive projektet i mål!

Sammen med installation har vi fået installeret ny styring af hele vandværket så vi nu har bedre kontrol med dette. Det afhjælper den daglige drift af vandværket og vil forhåbentlig sikre en lettere kontrol og drift heraf.

Projektet forventes helt afsluttet i foråret, hvor vi vil invitere til Åbent Hus for alle andelshavere og forbrugere af vand fra Morud Vandværk. Mere herom senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *